Hoe een krultang kiezen

Het gebied van kappers gaat altijd vooruit. In de schappen van winkels die apparatuur verkopen, kun je een groot aantal haarkussens tegenkomen. De voorloper van moderne apparaten zijn krultangen.

Hoe een krultang kiezen

Soorten haarstukken

Nog niet zo lang geleden vuurde een primitief haarstylingssysteem letterlijk ringetjes af. Momenteel is de situatie vereenvoudigd, het is veel gemakkelijker geworden om het juiste apparaat te kiezen vanwege de veiligheid van technologie.

Klassieke krultang met clip

 1. Het uiterlijk bleef vrijwel onveranderd bij de klassieke krultangen. Er is nog steeds dezelfde ijzeren staaf met een verwarmingsgedeelte en een wasknijper voor het bevestigen van strengen.
 2. Krultangen zijn eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken. Experts zeggen dat de eerlijke seks heel goed in staat is om zelf thuis een hoogwaardig en mooi kapsel te maken.

Kegel type krultang

 1. Het grote voordeel van de krultang is dat er na de ingreep een natuurlijk effect ontstaat. Haar ziet er natuurlijker uit door de speciale structuur van het apparaat.
 2. Krullen worden groter bij de wortels verkregen en naar de punten toe nemen ze geleidelijk af. Een belangrijk nadeel van een thermisch apparaat is het ongemak om alleen te gebruiken.
 3. Je loopt gewoon het risico dat je handen of hoofd schroeien. In dit geval is het de moeite waard om een ​​handiger model van de krultang te overwegen of hulp te zoeken bij een professionele schoonheidssalon. De meester heeft volledige controle over zijn acties.

Krultang voor het creëren van volume bij de wortels
Het thermische apparaat is niet bedoeld om chique krullen te creëren. In plaats daarvan kunt u een indrukwekkend basaal volume krijgen dat geen enkel wasmiddel kan doen.

Dubbele en drievoudige krultangen

 1. Een dergelijk apparaat onder meisjes wordt al lang het 'dubbelloops jachtgeweer' genoemd. De krultang kreeg een vergelijkbare bijnaam vanwege parallelle staven.
 2. Ze lijken op een gewoon jachtgeweer. Een tang is in staat om "gebroken" strengen te maken. Zorg ervoor dat u een hittebestendige handschoen draagt ​​wanneer u een thermisch apparaat gebruikt.

Plooi krultang
Plooi krultang

 1. Het type krul is meer geschikt voor schoonheden die niet echt van golvende krullen houden of die steil haar moe zijn.
 2. Het voordeel van het apparaat kan worden overwogen dat het kleine krullen creëert die worden verkregen na het krullen van vlechten. Je kunt ook zelf de gladheid en grootte van de golven instellen.

Rotary Bar krultang

 1. Dit type krultang heeft een complexe structuur. De staaf heeft twee standen en kan met de klok mee of ertegen om zijn as draaien.
 2. Het resultaat mag niet behagen. Je draait de krullen meteen om en verwijdert uitstekende haren. Een belangrijke factor is dat de strengen niet met elkaar worden verward.
 3. Als je de juiste ervaring opdoet, kun je straks binnen 10-15 seconden strengen winden.
 4. Het voordeel van de krultang is ook dat de krullen niet in de tegenovergestelde richting hoeven te worden gescrold, ze glijden zelf van het apparaat af.
 5. Om de golven er groot en natuurlijk uit te laten zien, moet het schone geslacht deze krultang van dichterbij bekijken.

Spiraal krultang

 1. Spiraalvormige tang creëert heldere en elastische krullen in de vorm van een veer. Krullen wordt bereikt door speciale gaten op het gehele oppervlak van de kern van het thermische apparaat.
 2. Het volume van toekomstige strengen hangt rechtstreeks af van de diameter van de spiraal van de staaf. Hoe kleiner het is, hoe elastischer en brozer de krullen eruit komen.

Krul krultang

 1. Enige tijd nadat het apparaat was uitgebracht, gaven de meisjes het zelf een naam. De machine voor het maken van krullen is ontwikkeld door BeBiliss.
 2. Het model verschilt aanzienlijk van de bestaande, omdat het een volledig automatisch apparaat is. U hoeft alleen maar het type gewenste krullen te kiezen en de streng naar de krultang te brengen.
 3. Het apparaat trekt automatisch de krul en verandert deze in slechts enkele seconden in de gewenste krullen. De keerzijde van het apparaat zijn de hoge kosten.

Krultang: soorten coating

Krultang

 1. Keramische coating. Het materiaal heeft zichzelf bewezen bij professionals en amateurs. Als je kiest voor een keramisch gecoate krultang, is het belangrijk dat het thermische apparaat er volledig uit bestaat. Een kapperstool gaat dus lang mee. Een ander ongetwijfeld voordeel van de krultang is dat het praktisch het haar niet beschadigt.
 2. Teflon coating. Dit type krultang wordt beschouwd als een hoogwaardig thermisch apparaat. Het beschadigt het haar niet. Er is echter een groot minpunt van de tool - de coating is snel versleten, na 1-1,5 jaar moet de krultang worden vervangen.
 3. Toermalijn coating. Professionals merken veel voordelen op. De krultang beschadigt het haar niet, maakt ze niet geëlektrificeerd, na gebruik van het thermische apparaat krijgt het haar een merkbare glans. Ook kan de tool de schok genezen. Het enige nadeel van een kapperswerktuig zijn de hoge kosten.
 4. Metalen coating. Een van de slechtste coatings voor curling. Bij veelvuldig gebruik beschadigt het thermische apparaat het haar merkbaar, maakt het droog en broos.
 5. Titanium coating. Het ongetwijfeld voordeel van de platen met deze coating is dat de tool geschikt is voor absoluut alle haartypes. Het thermische apparaat droogt niet, elektrificeert sloten niet, warmt snel op.
 6. Coating met zilverdeeltjes. Verzilverde krultangen dragen bij aan gezond haar door het antibacteriële effect van het metaal.
 7. Coating van titanium-keramiek. De krultang combineert de betrouwbaarheid van keramische producten met de snelle verwarming van een titaniumlegering. Een ongetwijfeld pluspunt is dat het thermische apparaat het haar niet beschadigt en een lange levensduur heeft.
 8. Glaskeramische coating. Een van de professionele thermische apparaten heeft een gladde coating die zorgt voor perfect glijden van krullen.
 9. Toermalijn coating. Krultangen worden terecht als hoogwaardig, duurzaam beschouwd en beschadigen het haar niet. Het thermische apparaat wordt veel gebruikt door zowel professionals als amateurs.
 10. Geanodiseerde coating. De krultang heeft zich bewezen als een resistent gereedschap tegen chemische en mechanische invloeden. Bij het krullen is het haar niet verward en tegelijkertijd gehydrateerd. Er is een klein minpuntje - dit type kappersapparaat is moeilijk te vinden in de uitverkoop.

Haarkrulspeld: specificaties

Krultang
Temperatuurregelaar

 1. Als u de eigenaar bent van dun en zwak haar, moet het thermische apparaat minimaal worden gebruikt. En omgekeerd, als je harde, ongeverfde strengen hebt, zet je het vermogen op maximaal. In dit geval gaan de krullen veel langer mee.
 2. Als de keuze op een goede krultang valt voor veelvuldig krullend haar, moet je ongetwijfeld een tool met een thermostaat kopen. De kracht van het apparaat kan worden gekozen van 70 tot 190 graden. De scherpte van de krullen is afhankelijk van hoge temperaturen.

Vermogensregelaar

 1. Hoe hoger het vermogen van het apparaat, hoe sneller het opwarmt. Moderne krultangen hebben een indicator van 25 tot 90 watt.
 2. Voor frequent gebruik van het instrument thuis wordt een criterium van 30-60 watt als voldoende vermogen beschouwd.

Set mondstukken

 1. Bij het kiezen van een krultang beginnen je ogen op te lopen. Sommige fabrikanten rusten het apparaat uit met een groot aantal spuitmonden.
 2. Ze kunnen rond, gegolfd, conisch, etc. zijn. Professionals raden af ​​om een ​​dergelijke kit aan te schaffen. Veel spuitmonden slijten snel en worden onbruikbaar.

Diameter van de krultang

 1. Staafdiameter 50 mm. beter werken met lang haar. Krullen zien er licht en natuurlijk uit.
 2. Krultang met een kern van 45 mm. ook gebruikt voor lang haar. Krullen zijn groot en half open.
 3. Stang 38 mm. Geschikt voor middellange en lange lokken. Krullen komen volumineus en spectaculair uit.
 4. De diameter van de stang is 32 mm. Geschikt voor elke haarlengte. Het apparaat maakt gratis golven voor dagelijks gebruik.
 5. Stang 25 mm. Geschikt voor middelgrote en korte hopen. De strengen zijn verkregen in een klassieke stijl.
 6. Instrument met 19 mm. De stengel is geschikt voor elk haar. Krullen komen spiraalvormig uit.
 7. Stang 16 mm. maakt de kleinste krullen.

Een extra optie voor de temperatuurregelaar is niet bij alle krultangen aanwezig. Een onmiskenbaar voordeel is de aanwezigheid op het instrument. Afhankelijk van het haartype kun je zelf de kracht van het apparaat instellen zonder bang te hoeven zijn voor de schadelijke effecten van het gebruik.

Video: hoe u de juiste krultang kiest

We raden aan om te lezen


Laat een reactie achter

Verzenden

avatar
wpDiscuz

Nog geen reacties! We werken eraan om het te repareren!

Nog geen reacties! We werken eraan om het te repareren!

Plagen

Schoonheid

Reparatie